otsikko1

Yrityksille ja ryhmille 

Kokoukset ja kehittämispäivät

Tarjoamme käyttöönne laadukkaat tilat mm. kokouksien pidolle kauniin järvimaiseman äärellä Huhkaniemen funkkishuvilassa. Luonnollinen ympäristö vapauttaa osallistujien jännitteet saaden ihmiset enemmän rentoutumaan tuoden kokouksiin lisäenergiaa ja innovaatiota, joka heijastuu positiivisesti vielä pidemmäksikin aikaan työympäristöönne!  

Tyhy-päivä

Elämyksellinen Tyhy-päivän vietto onnistuu kauttamme majoituksineen kausiluontaisten harrasteiden parissa. Ratsastamaan, sienimetsään, melomaan tai tunnelmalliselle laavuretken viettoon, kerro toiveesi niin yritämme toteuttaa sen parhaamme mukaan!

Laavu ja Kai Lehtinen

laavutunnelmaTarjolla syyskuusta toukokuuhun tunnelmallisia elämyksiä Huhkaniemen laavulla. Ainutlaatuinen mahdollisuus kiinnostaviin keskusteluihin monipuolisesti lahjakkaan julkisuuden henkilön kanssa. Isäntänä tarinoimassa ja juttuseurana näyttelijä/ohjaaja Kai Lehtinen.

Kuusten suojassa oleva kaksoislaavu mahdollistaa lämminhenkisen elämyksen. Tapahtuma sisältää myös pientä tarjoilua toivomusten mukaan, esimerkiksi loimulohta, makkaranpaistoa ja kahvia.

Kysy näistä erillinen tarjous!

Tervetuloa!

 

HUHKANIEMI
URON TILA

Nummijärventie 477
09120 Karjalohja

 

>  Googlemaps

Else, puh. 050 536 5457
Mervi, puh. 050 566 4106

Huhkaniemi(at)huhkaniemi.com

Ajankohtaista

Vapaita ajankohtia!

Syksylle löytyy vielä vapaita viikonloppuja ja viikkoja, kysele rohkeasti lisää numerosta 0505365457 Else, ja tule kokemaan syysluonnon väriloisto järven äärelle.

Laavun tunnelmaa!

laavu tuli

Tiesithän, että lisäpalveluumme kuuluu niin metsä- ja peltolaavujen käyttö yrityksille kuin yksityisille, kuin myös kokeile golfia rata, latokaraoke, ratsastus ja matka ruoan alkulähteille liki vieressä olevan maatilan kautta! 
>> Lue täältä lisää! 

Ympärivuotiset mökkeily- kotieläinleiri ja ratsastuslomat

Huhkaniemi, Erolan tila ja Raution talli tarjoavat teille mahdollisuuden nauttia rentouttavasta mökkeilystä, kotieläinleireistä ja ratsastuksesta yhtä aikaa kaikkina vuodenaikoina. Voimme tarpeittenne mukaan räätälöidä teille leppoisan tai intensiivisen päivä-viikko tai viikonloppuleirin osaavilla hevosilla tai kotieläinleiristä toivomallanne ryhmäkoolla. Myös tutustumisretki ratsastuksen saloihin onnistuu mukavien hevosten parissa. Tallilla on käytössä iso ulkoratsastuskenttä, sekä hyvin tilava maneesi. Muista kysyä myös firmanne Tyhy-päivä mahdollisuudesta ratsastuksen parissa!