otsikko1

Laavu ja Kai Lehtinen

 

Laavun tunnelmaa Meiltä löydät tunnelmallisen kaksoislaavun metsän siimeksestä lammen rannalta, jossa onnistuu niin nuotioherkkujen kuin loimulohen teko, unohtamatta kunnon pannukahvia. Isännäksi tunnelmalliselle hetkelle on mahdollista saada tunnettu näyttelijä/ohjaaja Kai Lehtinen. Lehtinen on tunnettu mukaansa tempaavista tarinoistaan ja mielenkiintoisista keskusteluista ja nyt tarjoamme teille mahdollisuuden nauttia näistä kaikista! Tämä mahdollisuus syys-toukokuun välillä.

Tule ja vietä unohtumaton hetki jota varmasti muistelette vielä pitkään jälkeenpäinkin!

Kysy tarjous!

kota ulkoa

Tervetuloa!

 

HUHKANIEMI
URON TILA

Nummijärventie 477
09120 Karjalohja

 

>  Googlemaps

Else, puh. 050 536 5457
Mervi, puh. 050 566 4106

Huhkaniemi(at)huhkaniemi.com

Ajankohtaista

Vapaita ajankohtia!

Syksylle löytyy vielä vapaita viikonloppuja ja viikkoja, kysele rohkeasti lisää numerosta 0505365457 Else, ja tule kokemaan syysluonnon väriloisto järven äärelle.

Laavun tunnelmaa!

laavu tuli

Tiesithän, että lisäpalveluumme kuuluu niin metsä- ja peltolaavujen käyttö yrityksille kuin yksityisille, kuin myös kokeile golfia rata, latokaraoke, ratsastus ja matka ruoan alkulähteille liki vieressä olevan maatilan kautta! 
>> Lue täältä lisää! 

Ympärivuotiset mökkeily- kotieläinleiri ja ratsastuslomat

Huhkaniemi, Erolan tila ja Raution talli tarjoavat teille mahdollisuuden nauttia rentouttavasta mökkeilystä, kotieläinleireistä ja ratsastuksesta yhtä aikaa kaikkina vuodenaikoina. Voimme tarpeittenne mukaan räätälöidä teille leppoisan tai intensiivisen päivä-viikko tai viikonloppuleirin osaavilla hevosilla tai kotieläinleiristä toivomallanne ryhmäkoolla. Myös tutustumisretki ratsastuksen saloihin onnistuu mukavien hevosten parissa. Tallilla on käytössä iso ulkoratsastuskenttä, sekä hyvin tilava maneesi. Muista kysyä myös firmanne Tyhy-päivä mahdollisuudesta ratsastuksen parissa!