otsikko1

Aktiivilomat

 

Koiraleirit kevät- ja syyskaudella

Kevät ja syys-kaudeksi tarjoamme koiraharrastajille vaihteleva-alaiset ja erikokoiset pellot koirien peltojälkityöskentelyn aloituksesta aina FH2-kisajälkien harjoittelumahdollisuuteen asti pienryhmille vain n. 90 km Helsingistä ja Turusta!

Olet tervetullut pitämään pienryhmäsi kanssa intensiivisen treenipäivän, viikkoleirin tai vaikka pidennetyn viikonlopun yöpymismahdollisuudella tarpeittenne mukaan, jolloin mahdollisuus myös asuntovaunupaikkoihin.

Vaihtoehtoisesti voitte samalla nauttia laavulla nuotioeväät keskittyen täysin koirienne suorituksiin ilman turhia ajometrejä muualle kesken päivän tai käydä syömässä vain n. viiden minuutin ajomatkan päässä sijaitsevassa Kylpylä-hotelli Päiväkummussa maittavan aterian ilman stressiä ruoan laitosta. 

Kesäkautenakin kannattaa kysyä sen hetkistä peltotilannetta! Kysy rohkeasti, niin laskemme teille tarjouksen tarpeittenne mukaan!

Lisätietoja: Mervi Arvola 050 566 4106

 

Ympärivuotiset mökkeily- ja ratsastuslomat

hevonenHuhkaniemi ja Raution talli tarjoavat teille mahdollisuuden nauttia rentouttavasta mökkeilystä ja ratsastuksesta yhtä aikaa kaikkina vuodenaikoina. Voimme tarpeittenne mukaan räätälöidä teille leppoisan tai intensiivisen päivä-viikko tai viikonloppuleirin osaavilla hevosilla toivomallanne ryhmäkoolla. Myös tutustumisretki ratsastuksen saloihin onnistuu mukavien hevosten parissa. Tallilla on käytössä iso ulkoratsastuskenttä, sekä hyvin tilava maneesi.

Muista kysyä myös firmanne Tyhy-päivä mahdollisuudesta ratsastuksen parissa!

Otathan hyvissä ajoin yhteyttä Raution talliin ratsastustunneista ja leireistä, sekä Huhkaniemeen, jotta saamme räätälöityä juuri teille sopivan ratsastusloman toivomallanne ajankohdalle, sillä varsinkin kesäajan ratsastustapahtumat sovitaan jo aikaisin kevättalvella lukkoon!

 

Raution talli www.rautiontalli.com
Virva Rautio 0503015227
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tervetuloa!

 

HUHKANIEMI
URON TILA

Nummijärventie 477
09120 Karjalohja

 

>  Googlemaps

Else, puh. 050 536 5457
Mervi, puh. 050 566 4106

Huhkaniemi(at)huhkaniemi.com

Ajankohtaista

Vapaita ajankohtia!

Syksylle löytyy vielä vapaita viikonloppuja ja viikkoja, kysele rohkeasti lisää numerosta 0505365457 Else, ja tule kokemaan syysluonnon väriloisto järven äärelle.

Laavun tunnelmaa!

laavu tuli

Tiesithän, että lisäpalveluumme kuuluu niin metsä- ja peltolaavujen käyttö yrityksille kuin yksityisille, kuin myös kokeile golfia rata, latokaraoke, ratsastus ja matka ruoan alkulähteille liki vieressä olevan maatilan kautta! 
>> Lue täältä lisää! 

Ympärivuotiset mökkeily- kotieläinleiri ja ratsastuslomat

Huhkaniemi, Erolan tila ja Raution talli tarjoavat teille mahdollisuuden nauttia rentouttavasta mökkeilystä, kotieläinleireistä ja ratsastuksesta yhtä aikaa kaikkina vuodenaikoina. Voimme tarpeittenne mukaan räätälöidä teille leppoisan tai intensiivisen päivä-viikko tai viikonloppuleirin osaavilla hevosilla tai kotieläinleiristä toivomallanne ryhmäkoolla. Myös tutustumisretki ratsastuksen saloihin onnistuu mukavien hevosten parissa. Tallilla on käytössä iso ulkoratsastuskenttä, sekä hyvin tilava maneesi. Muista kysyä myös firmanne Tyhy-päivä mahdollisuudesta ratsastuksen parissa!